Marrit-Website
Website

Nieuwe website!

Door op augustus 8, 2016

Yeah! Eindelijk is mijn nieuwe site online!

Ik speelde al een tijdje met het idee om een blog te beginnen, maar tot nu toe durfde ik er steeds niet mee te beginnen en was ik bang dat het te veel tijd zou kosten. Maar na een jaar een maandelijkse blog te hebben geschreven voor enie.nl ben ik er klaar voor. Mijn eigen blog op mijn eigen website! Zo gaaf! Ik vind het wel een beetje spannend, want ja, ik ben natuurlijk geen journalist en schrijven gaat me niet altijd even gemakkelijk af, maar tegelijkertijd heb ik heel veel zin om jullie op deze manier op de hoogte te houden van mijn leven als topsporter, mijn interesse in duurzaamheid en mijn leven in Italië.

It’s all about the name

Zoals ik al zei gingen er heel wat denkuurtjes aan deze site vooraf. Want kan ik dat wel? Een eigen website bijhouden? En hoe moet ik mijn site dan noemen? Marritleenstra.nl is namelijk al jaren bezet door ene “klomp” en ik vond het eerlijk gezegd te ver gaan om iemand te gaan betalen om een webadres van mijn eigen naam te krijgen… Dus meneer Klomp (ik neem voor het gemak even aan dat “klomp” een man is) u heeft verkeerd gegokt met uw investering in de domeinnaam marritleenstra.nl! Heel even wilde ik mijn website nog marrITalia.nl noemen, wat ik zelf wel grappig vond :-), maar eerlijk gezegd doet die naam mijn band met Nederland te kort. Want ook al train ik dit jaar met de Italiaanse selectie, ik ben en blijf een Nederlander in hart en nieren. Zo kan ik af en toe echt verlangen naar een simpel broodje kaas, in plaats van de toch vrij heftige lunch van een ‘primo piatto’, ‘secondo piatto’ én ook nog een dessert… Ook marrITalia viel dus af en toen verdere inspiratie uitbleef heb ik uiteindelijk maar simpelweg voor marrit-leenstra.nl gekozen. So, here we are…

De blogs

Marrit-leenstra.nl is dus een feit en vanaf nu kunnen jullie een paar keer per week een blog van mij verwachten. Mijn site moet zich natuurlijk nog ontwikkelen, maar in eerste instantie richt ik mij op berichtjes over mijn topsport carrière, mijn studie over duurzaamheid en mijn leven in Italië. Want anders dan Instagram en facebook soms doen vermoeden, is ook topsport niet altijd rozengeur en maneschijn en is het soms gewoon bikkelen en afzien met niet altijd de gewenste resultaten als gevolg. Overigens ga ik er natuurlijk vanuit dat ik deze winter alleen maar positieve berichten hoef te plaatsen :-). Mochten jullie nog ideeën hebben voor blogs of iets van mij willen weten, aarzel dan niet om een reactie achter te laten. Inspiratie is altijd welkom!

Liefs,

Marrit

TAGS
11 reacties
 1. Beantwoorden

  Arie den Braven

  september 2, 2016

  Prachtige site Marrit. Leuk geschreven artikelen met ook aandacht voor zaken buiten de topsport. We gaan je volgen en veel succes met de site en vooral met het komende seizoen.

  • Beantwoorden

   Marrit Leenstra

   september 2, 2016

   Dank je wel Arie!

 2. Beantwoorden

  Peter Wesseling

  september 2, 2016

  Het is een hele mooie website geworden Marit.
  Zal je site met belangstelling blijven volgen.
  Veel succes het komende schaatsseizoen .

  • Beantwoorden

   Marrit Leenstra

   september 4, 2016

   Dank je wel Peter! Ook voor de hulp met de mooie foto’s die je hebt gemaakt!

 3. Beantwoorden

  Rolinda Tinge

  september 2, 2016

  Hallo Marrit
  Het is een mooie site geworden. Heel veel plezier met het schrijven, het gaat je goed af. Heel veel schaatsplezier het aankomend seizoen.

  • Beantwoorden

   Marrit Leenstra

   september 4, 2016

   Dank je wel! En dat plezier is er zeker, vooral als het goed gaat! 😉

 4. Beantwoorden

  Egon

  december 6, 2016

  Hoi Marrit – klasbak! Succes komend weekend! Die hele mooie uitslag die,je een keer wilt, die zit er echt in! En die komt er dus ook een keer uit! Ongeacht wie er verder meedoen. Groet, Egon

 5. Beantwoorden

  Modula

  december 14, 2016

  Ziet er leuk uit!

  Gr.
  Maarten

 6. Beantwoorden

  Egon

  januari 28, 2017

  Marrit maak je geen zorgen over die ritwinst die steeds naar je tegenstander gaat. Dat heb je inderdaad een paar jaar gehad nu. Heerlijk om het weer te gaan omdraaien – want dat kun je. Blijf uitgaan van je eigen kracht, juist dat deed jouw tegenstander steeds. Dan kom je mentaal goed in je race en ga je onoverwinnelijkheid uitstralen. Geloof in die keer – die gaat komen! – dat het weer omgedraaid is, en dan volgen er meer goeie finishes voor jou. Je bent zó ongelooflijk goed! Wees je bewust van je geweldige kwaliteiten. Leg jezelf geen extra druk op. Volkomen onnodig om je zorgen te maken hierover. Jij gaat die races echt weer winnen. Je bent supergoed bezig! Volhouden, vertrouwen en geduld, dat is jouw sleutel.

  • Beantwoorden

   Marrit Leenstra

   januari 28, 2017

   Ik weet het, en ik ga mezelf ook absoluut geen mentaal probleem aanpraten! Meteen na de race ben ik soms enigszins ongenuanceerd… Het was gewoon even balen van die 1000m gisteren! Gelukkig komen er nog meer mooie wedstrijden aan, so here we go!

 7. Beantwoorden

  Egon

  februari 12, 2017

  Het lijkt alsof de TP nog in de benen zat op de 1000, anders had je wel naar Zhang kunnen rijden op die kruising, en beide rondjes ca. 0,3 a 0,4 sneller. Rond 1.14,4 had je echt aangekund. Vandaag met frissere benen op naar een podiumplaats!? Succes Marrit!!

Geef een reactie

Marrit Leenstra
- Schaatsster en olympisch gouden medaille winnaar -

Hi, ik ben Marrit. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en blog. Hier kun je van alles vinden over mijn trainingen, mijn progressie en resultaten, maar via mijn blogs zal ik je ook op de hoogte houden van ‘de rest van mijn leven’! Want hoewel mijn leven draait om het schaatsen, is er uiteraard méér! Heb je een brandende vraag naar aanleiding van mijn blogs, laat dan even een reactie achter. Mocht je interesse hebben in sponsoring of een interview willen aanvragen, dan kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina. Wil je meer weten over mij, kijk dan verder op mijn website!

Laatste Blogs
Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg mij!

Sponsors

enie-marrit-leenstra-blog

enie-marrit-leenstra-Trentino

marrit-leenstra-rudy-project

logo_Suunto

logo_CamelBak