Marrit-Website
Website

Nieuwe website!

Door op augustus 8, 2016

Yeah! Eindelijk is mijn nieuwe site online!

Ik speelde al een tijdje met het idee om een blog te beginnen, maar tot nu toe durfde ik er steeds niet mee te beginnen en was ik bang dat het te veel tijd zou kosten. Maar na een jaar een maandelijkse blog te hebben geschreven voor enie.nl ben ik er klaar voor. Mijn eigen blog op mijn eigen website! Zo gaaf! Ik vind het wel een beetje spannend, want ja, ik ben natuurlijk geen journalist en schrijven gaat me niet altijd even gemakkelijk af, maar tegelijkertijd heb ik heel veel zin om jullie op deze manier op de hoogte te houden van mijn leven als topsporter, mijn interesse in duurzaamheid en mijn leven in Italië.

It’s all about the name

Zoals ik al zei gingen er heel wat denkuurtjes aan deze site vooraf. Want kan ik dat wel? Een eigen website bijhouden? En hoe moet ik mijn site dan noemen? Marritleenstra.nl is namelijk al jaren bezet door ene “klomp” en ik vond het eerlijk gezegd te ver gaan om iemand te gaan betalen om een webadres van mijn eigen naam te krijgen… Dus meneer Klomp (ik neem voor het gemak even aan dat “klomp” een man is) u heeft verkeerd gegokt met uw investering in de domeinnaam marritleenstra.nl! Heel even wilde ik mijn website nog marrITalia.nl noemen, wat ik zelf wel grappig vond :-), maar eerlijk gezegd doet die naam mijn band met Nederland te kort. Want ook al train ik dit jaar met de Italiaanse selectie, ik ben en blijf een Nederlander in hart en nieren. Zo kan ik af en toe echt verlangen naar een simpel broodje kaas, in plaats van de toch vrij heftige lunch van een ‘primo piatto’, ‘secondo piatto’ én ook nog een dessert… Ook marrITalia viel dus af en toen verdere inspiratie uitbleef heb ik uiteindelijk maar simpelweg voor marrit-leenstra.nl gekozen. So, here we are…

De blogs

Marrit-leenstra.nl is dus een feit en vanaf nu kunnen jullie een paar keer per week een blog van mij verwachten. Mijn site moet zich natuurlijk nog ontwikkelen, maar in eerste instantie richt ik mij op berichtjes over mijn topsport carrière, mijn studie over duurzaamheid en mijn leven in Italië. Want anders dan Instagram en facebook soms doen vermoeden, is ook topsport niet altijd rozengeur en maneschijn en is het soms gewoon bikkelen en afzien met niet altijd de gewenste resultaten als gevolg. Overigens ga ik er natuurlijk vanuit dat ik deze winter alleen maar positieve berichten hoef te plaatsen :-). Mochten jullie nog ideeën hebben voor blogs of iets van mij willen weten, aarzel dan niet om een reactie achter te laten. Inspiratie is altijd welkom!

Liefs,

Marrit

TAGS

Geef een reactie

Marrit Leenstra
- Schaatsster en olympisch gouden medaille winnaar -

Hi, ik ben Marrit. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en blog. Hier kun je van alles vinden over mijn trainingen, mijn progressie en resultaten, maar via mijn blogs zal ik je ook op de hoogte houden van ‘de rest van mijn leven’! Want hoewel mijn leven draait om het schaatsen, is er uiteraard méér! Heb je een brandende vraag naar aanleiding van mijn blogs, laat dan even een reactie achter. Mocht je interesse hebben in sponsoring of een interview willen aanvragen, dan kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina. Wil je meer weten over mij, kijk dan verder op mijn website!

Laatste Blogs
Instagram
  • Wouldn't it be great if this would be the Olympic track of 2026?! Monday we will know! #dreamingtogether #olympics #milanocortina2026 #baselgadipinè #speedskating #schaatsen @milanocortina2026
  • Bijzonder leuke verrassing gisteren. Super gaaf dat ik de gouden speld van de KNSB opgespeld heb gekregen! Foto: Martin de Jong
  • Secret Christmas training with my private trainer! Looks like there is still some work to do... #Repost @matteoanesi (@get_repost)
・・・
Simply having wonderful christmas time. #home #naturalice #woods #ourhappyplace #christmas @marritleenstra #schaatsen #love
  • Leuke verrassing vandaag! #oeuvreprijs #fryslân #trotsefries

Volg mij!

Sponsors

enie-marrit-leenstra-blog

enie-marrit-leenstra-Trentino

marrit-leenstra-rudy-project

logo_Suunto

logo_CamelBak