Mijn leven in Italië

Het beste kerstcadeau ooit!

Door op december 23, 2016

In principe houd ik niet zo van kerstcadeautjes. Het idee is misschien best leuk, voor al je familieleden leg je een leuk cadeautje onder de kerstboom en op kerstavond ga je ze dan gezellig met z’n allen uitpakken. Maar het is zo moeilijk! Want wat moet je dit jaar weer kopen? Over het algemeen gaat kerst niet gepaard met verlanglijstjes zoals bij sinterklaas. (Of is dat alleen bij mijn Italiaanse familie het geval?) En dus ben je dagen zo niet weken bezig met alleen maar bedenken van wat je wilt kopen.

Wat gaat het dit jaar worden?

Voor de vrouwen gaat het nog redelijk gemakkelijk. Een tas, een mooi sieraad of een leuke sjaal en dan weet ik zeker dat iedereen tevreden is. Maar wat geef je aan de mannen? Sieraden dragen ze niet, een horloge heb ik vorig jaar al gegeven en een bier/wijn-pakket is zo afgezaagd. Eerlijk gezegd ben ik er nog steeds niet uit en dus heb ik dat maar aan Matteo over gelaten. Tenslotte kan hij vast beter bedenken waar we zijn vader en broer blij mee kunnen maken dan dat ik dan kan!

Onze wens

Dan blijft er nog een cadeautje voor Matteo zelf over. Ook dat is meestal niet gemakkelijk, maar dit jaar hadden we samen een grote wens… We wilden graag een stofzuigrobot! We hebben namelijk een Golden Retriever (dat is een goudkleurige 🙂 langharige hond, voor de niet-honden-kenners) en dat betekent dat de vloer áltijd vies is. We moeten echt iedere dag stofzuigen en na een uur liggen er alweer van die lange blonde haren of is Tosca na een wandeling in het bos binnengekomen zonder haar poten te vegen…

 

iRobot Roomba 980

We wilden de stofzuigrobot zó graag, dat we niet konden wachten tot kerstavond (en bovendien was afgelopen week waarschijnlijk de laatste week van dit schaatsseizoen dat we samen thuis waren). En dus hebben we onze iRobot Roomba 980 (jaja, zo heet ie) alvast uitgepakt. En werkelijk waar, het is fantastisch! ’s Ochtends als we naar de ijsbaan gingen zetten we de stoelen op tafel en de Roomba aan en als we weer thuiskwamen was de vloer schoon en de Roomba weer op zijn plek! Echt het beste kerstcadeau ooit!

iRobot Roomba 980

TAGS
Gerelateerde blogs

Geef een reactie

Marrit Leenstra
- Schaatsster en olympisch gouden medaille winnaar -

Hi, ik ben Marrit. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en blog. Hier kun je van alles vinden over mijn trainingen, mijn progressie en resultaten, maar via mijn blogs zal ik je ook op de hoogte houden van ‘de rest van mijn leven’! Want hoewel mijn leven draait om het schaatsen, is er uiteraard méér! Heb je een brandende vraag naar aanleiding van mijn blogs, laat dan even een reactie achter. Mocht je interesse hebben in sponsoring of een interview willen aanvragen, dan kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina. Wil je meer weten over mij, kijk dan verder op mijn website!

Laatste Blogs
Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg mij!

Sponsors

enie-marrit-leenstra-blog

enie-marrit-leenstra-Trentino

marrit-leenstra-rudy-project

logo_Suunto

logo_CamelBak