Fijne kerstdagen en een gelukkig 2018
Topsport

Fijne kerstdagen!

Door op december 25, 2017

Het is bijna zover! Het aftellen is echt begonnen. Sterker nog, morgen begint het Olympisch Kwalificatie Toernooi (aka OKT)! De misschien wel belangrijkste wedstrijd van het jaar… want ja, laten we eerlijk zijn, als het de komende dagen niet goed gaat, dan ben je er straks op de Olympische spelen gewoon niet bij. Voor mij zijn het dus super spannende dagen.

Ik had gedacht niet echt een kerstgevoel te hebben, maar toch valt dat mee. Ik werd vanochtend toch wakker met een kerstliedje in mijn hoofd en het idee dat wanneer ik de gordijnen zou opentrekken een mooie witte wereld zou zien (oké, dat was iets teveel kerstgevoel…). Bovendien heb ik kerstavond nog met de trainer (mijn man :-)) en de fysio aan het kerstdiner gezeten. Tot nu toe best een fijne kerst dus! Hoe kerst 2017 mijn herinnering ingaat, hangt echter allemaal nog af van de tweede kerstdag. Morgen om 14.00 uur begint de 1000m en ik start in rit 10 tegen Ireen Wüst. Aangezien rit 10 de laatste rit is, weet ik meteen waar ik aan toe ben. Fijn! Ik voel me goed, de laatste trainingen gingen goed en ik zal er nooit meer klaar voor zijn dan nu. Dus let’s go!

Ik wil iedereen hele fijne kerstdagen toewensen! En denk eraan, alle steun is welkom, dus kom me aanmoedigen in Thialf, schreeuw me toe voor de tv of denk even aan me als ik aan de start sta! Dan wordt het hopelijk ook een fijne kerst voor mij!

Groetjes Marrit

TAGS
Gerelateerde blogs
11 reacties
 1. Beantwoorden

  Riek Koman

  december 25, 2017

  Jullie ook fijne kerstdagen en heel veel succes toegewenst komende week! Wat zou het mooi zijn als je je niet alleen plaatst voor de OS maar ook de anderen de achterkant van je schaatsen laat zien: een paar 1e plaatsen zou toch een mooi begin zijn van de laatste fase naar de OS of niet!? Thialf is een beetje ver weg voor mij, maar ik zal je zeker aanmoedigen voor de tv!

  • Beantwoorden

   Marrit Leenstra

   december 31, 2017

   Hartelijk bedankt voor de aanmoedigingen! Ik bewaar de beste races nog even voor februari!

 2. Beantwoorden

  Egon

  december 25, 2017

  Zo te zien sta je er goed voor, plaatsing lijkt wel een vanzelfsprekendheid – maar dat is het natuurlijk nooit. Veel succes, ik ga duimen voor je. Groet Egon

 3. Beantwoorden

  jan-willem

  december 26, 2017

  Hallo Marrit,

  Ik ga je aanmoedigen,schreeuwen bij de start en in de laatste ronde als je aan ireen voorbij rijd ga ik uit mijn dak 🙂
  ik wens jouw heel veel succes en “op naar Korea”.

  Groetjes Jan-Willem

  • Beantwoorden

   jan-willem

   december 26, 2017

   WOW , prachtig dat is één 🙂

  • Beantwoorden

   Egon

   december 28, 2017

   So far so good…twee uit twee binnen (). Still yet to come, de belangrijkste voor jou. Kijkend naar je laatste ronde dinsdag denk ik ‘oei’, maar…morgen hou je wat over voor je laatste ronde (ja toch!?), goed opbouwen….en dan haal je die ook binnen! Hoe gaaf zou dat zijn…succes!!! Groet Egon

   • Beantwoorden

    Marrit Leenstra

    december 31, 2017

    Oeh, wat was dat spannend! Maar eind goed al goed!

 4. Beantwoorden

  Krijn van Lienden

  december 26, 2017

  Ik bid jou en je man Jezus Christus’ zegen toe voor deze week. Hartelijke groet, Krijn

 5. Beantwoorden

  jan-willem

  december 29, 2017

  en dat is 3 😀 wow wat mooi. nu lekker voorbereiden en er relaxed naar toe werken. alles is mogelijk.

  • Beantwoorden

   Marrit Leenstra

   december 31, 2017

   Zeker! Nu weer hard trainen en zorgen dat ik in februari op mijn best ben!

Geef een reactie

Marrit Leenstra
- Schaatsster en olympisch gouden medaille winnaar -

Hi, ik ben Marrit. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en blog. Hier kun je van alles vinden over mijn trainingen, mijn progressie en resultaten, maar via mijn blogs zal ik je ook op de hoogte houden van ‘de rest van mijn leven’! Want hoewel mijn leven draait om het schaatsen, is er uiteraard méér! Heb je een brandende vraag naar aanleiding van mijn blogs, laat dan even een reactie achter. Mocht je interesse hebben in sponsoring of een interview willen aanvragen, dan kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina. Wil je meer weten over mij, kijk dan verder op mijn website!

Laatste Blogs
Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg mij!

Sponsors

enie-marrit-leenstra-blog

enie-marrit-leenstra-Trentino

marrit-leenstra-rudy-project

logo_Suunto

logo_CamelBak