Fijne kerstdagen en een gelukkig 2018
Topsport

Fijne kerstdagen!

Door op december 25, 2017

Het is bijna zover! Het aftellen is echt begonnen. Sterker nog, morgen begint het Olympisch Kwalificatie Toernooi (aka OKT)! De misschien wel belangrijkste wedstrijd van het jaar… want ja, laten we eerlijk zijn, als het de komende dagen niet goed gaat, dan ben je er straks op de Olympische spelen gewoon niet bij. Voor mij zijn het dus super spannende dagen.

Ik had gedacht niet echt een kerstgevoel te hebben, maar toch valt dat mee. Ik werd vanochtend toch wakker met een kerstliedje in mijn hoofd en het idee dat wanneer ik de gordijnen zou opentrekken een mooie witte wereld zou zien (oké, dat was iets teveel kerstgevoel…). Bovendien heb ik kerstavond nog met de trainer (mijn man :-)) en de fysio aan het kerstdiner gezeten. Tot nu toe best een fijne kerst dus! Hoe kerst 2017 mijn herinnering ingaat, hangt echter allemaal nog af van de tweede kerstdag. Morgen om 14.00 uur begint de 1000m en ik start in rit 10 tegen Ireen Wüst. Aangezien rit 10 de laatste rit is, weet ik meteen waar ik aan toe ben. Fijn! Ik voel me goed, de laatste trainingen gingen goed en ik zal er nooit meer klaar voor zijn dan nu. Dus let’s go!

Ik wil iedereen hele fijne kerstdagen toewensen! En denk eraan, alle steun is welkom, dus kom me aanmoedigen in Thialf, schreeuw me toe voor de tv of denk even aan me als ik aan de start sta! Dan wordt het hopelijk ook een fijne kerst voor mij!

Groetjes Marrit

TAGS
Gerelateerde blogs

Geef een reactie

Marrit Leenstra
- Schaatsster en olympisch gouden medaille winnaar -

Hi, ik ben Marrit. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en blog. Hier kun je van alles vinden over mijn trainingen, mijn progressie en resultaten, maar via mijn blogs zal ik je ook op de hoogte houden van ‘de rest van mijn leven’! Want hoewel mijn leven draait om het schaatsen, is er uiteraard méér! Heb je een brandende vraag naar aanleiding van mijn blogs, laat dan even een reactie achter. Mocht je interesse hebben in sponsoring of een interview willen aanvragen, dan kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina. Wil je meer weten over mij, kijk dan verder op mijn website!

Laatste Blogs
Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg mij!

Sponsors

enie-marrit-leenstra-blog

enie-marrit-leenstra-Trentino

marrit-leenstra-rudy-project

logo_Suunto

logo_CamelBak